Egilea: Unai Etxebarria

Too Short 1866ko apirilaren 28 an jaio zen Los Angelesen. Raperoa da eta Oakland-en hasi zuen bere ibilbidea.Too short pimp kultura kaleratzeagatik da ezaguna.
Los Angeleseko unibertsitate batean ikasi zuen pianoa jotzen eta abesten.

Hau da bere diskografia:
1985: Don’t Stop Rappin’
1986: Raw, Uncut, and X-Rated
1987: Players
1987: Born to Mack
1988: Life Is…Too $hort
1990: Short Dog’s in the House
1992: Shorty the Pimp
1993: Get In Where You Fit In
1993: Greatest Hits, Vol. 1: The Player Years, 1983-1988
1995: Cocktails
1996: Gettin’ It
1997: Greatest Hits

Hau da horretariko abesti bat:

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s