Egilea: Joseba Bilbao

baby bashRonnie Ray Bryant, artistikoki Baby Bash eta Baby Beesh-elez ere ezagutua da.

1975eko urriaren 18an jaio zen Vallejon, Kalifornia.

Gizon hau raperoa eta R&B abeslaria da.

Bere osabak eta amonak irakatsi zioten hainbat musika-genero.

Ospea  2007an lortu zuen, Jennifer Lopez-egaz dueto bat egin zuenean, THIS BOY’S FIRE  abestuz, Mexikoko Santana gitarrajoleak ere parte harturik.

Hemen dozue bere diskografia:

  • (2001) Savage Dreams

  • (2002) Get Wiggy

  • (2002) On Tha Cool

  • (2003) Untimate Cartel

  • (2003) The Smokin’ Nephew

  • (2004) Menage a Trois

  • (2004) Smokin Nephew: Screwed & Chopped

  • (2005) Super Saucy

  • (2005) Shadowyze

  • (2007) Cyclone

  • (2010) Baby Bash

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s